Selasa, 24 Jun 2014

Tq nuffnang

Wah....aku sangat2 la teruja bila aku cek akaun nuffnang aku tengok2 banyaknya BE skrg


Isnin, 23 Jun 2014

Perth Trip : Fremantle

Assalamualaikum ....

Lamanya menyepi membawa diri...hehehe...propa sungguh uolls ...

Okey actually lama dah nak update pasal Perth ni...but then memang susah sungguh la nak curi masanya kan
alasan sangat kan uolls walhal malas lebih ni...haipppp babap dia...

Kalau uolls mempunyai keinginan untuk melancong ke Perth, so aku nak share sikit la pengalaman aku sepanjang kat sana (berharap kerajinan akan datang untuk update cerita seterusnya)

so those yang rasa nak dtg sini, fully recommended okey!!
nice people, nice view, nice place & senang cerita sumenya nice la kan .... :)

1st tempat yang aku pegi FREMANTLE...
Tempat ni sangat cantik uolls
Di tambah angin nya yang sepoi2 tu kan...syok ooo :)

Tapi aku ni kan blurrrr + bosan , so aku xsnap banyak gambar pun ...
Lorr...
Ingatkan before balik Malaysia, nak pergi lagi sekali...tup tup tak pegi pun ... :(

Let pictures do the talking ... yeahhh ...enjoy!





must go!!FISH N CHIP ....sedapppp tak terkata



eh kenapa pulak separuh je muka kawan kita ni...sorry Etty...ampun

Sedikit tips :-

- Nanti uolss kena fill in arrival form, so kena la jujur isi form tu especially makanan apa yang korang  bawak...
Kalau korang tipu, kalau kantoi kena bayar la denda ... t hangus lebur pulak duit soping uolls tu

-Driving rules kat sana sgt ketat, dekat highway maksimum 100 km/j okey bukan 120 km/j, kalau bukan highway kena tengok ada yang 60, 70 & 80 km/j, so jangan sesekali uolss nak drive lebih dari yg dh ditetapkan unless klau korang memang willing nk bayar saman.


 mood aku : aku cari picture fish n chip yang aku snap...cari2 tak jumpa...cehhh adakah aku dh delete tanpa aku sedar .... penuh tanda tanya ... okey la ... see you next entry ... :)

thanks for reading this entry