Rabu, 3 Ogos 2016

RASA TAKUT NAK DRIVE KETA

Assalamualaikum semua.... welcome back after 6 months my blog dh idle status, hurmmm...tahap malas nak update blog tahap tinggi sangat tu kan...

Korang penah jumpa tak manusia yang sangat penakut nak drive, hurm...salah sorang tu aku lah...just korang tak jumpa aku face to face lagi...

Ye, betul aku sangat takut nak drive...3 taun sejak dah sejak aku dapat keta tu , masuk taun ke 3 baru aku berani nak drive...haishhh ...xtau la apa yang nak di takutkan sangat tu kan ... hehehe

Parents aku memang bising la jugak sebab aku duk layan sangat rasa takut tu kan...sebab yela bila tak practice memang la selamanya rasa takut je betul tak...

So sekarang bila aku dah kena pindah rumah, n rumah tu nak ke tempat keja agak susah sikit nak dapat public transport, nak tak xnak kena la jugak drive ...ha time ni berani ke tak berani...kena jugak drive...tapi b4 masuk jalan besar, aku practice dulu dekat area rumah aku, bagi mahir sikit ... n alhamdulillah i made it... even tak berapa mahir lagi especially part masuk parking...hehehe