Jumaat, 1 Ogos 2014

APA SALAH MEREKA ??

Assalamualaikum semua

rasanya masih tak terlambat lagi untuk diri ini mengucapkan selamat hari raya aidilfitri pada muslimin & muslimat, mesti antara uolls yang masih bercuti lagi kan, and yang dah mula kerja tu pun sebenarnya masih dalam mood cuti + raya lagi kan...saya pun macam tu jugak.

So macam mana dengan sambutan raya uolls? mesti meriah kan ?
Dalam keghairahan kita menyambut hari kemenangan kita jangan pula kita lupa nasib saudara kita di Palestin sana. Sangat sedih hati ini bila melihat rakyat Palestin yang tidak berdosa menjadi mangsa kerakusan Zionis.
Umum sudah mengetahui kebanyakkan mangsa merupakan kanak-kanak dan wanita. Apa salah mereka ??

Jadi marilah kita sama-sama berdoa untuk keselamatan saudara-saudara kita di sana dan antara usaha yang kita boleh lakukan adalah dengan memboikot produk-produk yang meyalurkan dana pada pihak zionis.



Dan marilah kita sama-sama untuk tidak lagi membeli dan menggunakan produk-produk ini.

Dan jika kita tidak terus-terusan memboikot produk-produk ini, dan keadaan seperti gambar-gambar di bawah ini akan berulang lagi.
Bayangkanlah sikecil ini anak @ adik kita 
kesian :(

sesungguhnya apa salah mereka

 

 

actually banyak lagi bukti-bukti gambar yang kita boleh lihat kekejaman pihak zionis ni ... sungguh bagi aku la kan mereka ni sangat pengecut! sebab tu dia orang target kanak-kanak dan wanita!!

lastly those yang nak menderma pada mangsa-mangsa Palestin, sangat-sangat lah dialukan, 


 P/S :- untuk yang suka beli mercun tu lagi baik kiranya duit tu kita salurkan untuk mereka yang lebih memerlukan, daripada uolls bakar duit uolls tu hangus macam tu je kan ... bising sungguh bunyi mercun ... haishhh ....