Khamis, 2 Januari 2014

AKASIA : ARIANA ROSE

Assalamualaikum ....

Well is still not late to wish all of u ... HAPPY NEW YEAR ... :)

Sekarang dah macam jadi trend pulak kan, cerita2 drama diadaptasi dari novel  .... bagi peminat novel mesti la dah tau jalan cerita dia kan... tapi kadang2 ada jugak yang diubah sikit story line dia...

Yang terbaru ni cerita ARIANA ROSE ....di adaptasi dari novel THE WEDDING BREAKER
Cuma tajuk kali ni, di ambil watak heroin cerita ni which is NUR FATHIA ...
Well, Fathia ni memang cantik pun kan, so memang sesuai la dengan ARIANA ROSE yang memang watak gadis cantik dalam THE WEDDING BREAKER ni ...
Plus novel ni memang worth it la kalau kita beli, sebab memang banyak sangat pengajaran yang kita dapat dari novel ni ....

Aku memang tak sabar la nak tau cerita ni untuk episod seterusnya ... so far jalan cerita dia ada la ubah sikit2 dari novel asal tu ...

U guys yang nak tau sinopsis and review aku mengenai novel ni boleh  KLIK SINI ye .

Tata .

p/s : apa azam baru korang ?? hehehe ...:) semoga taun 2014 ni membawa kebahagian n kejayaan untuk kita semua ye ... :)