Ahad, 8 Disember 2013

Review: PIXY MAKEUP REMOVER

Assalamualaikum......

Iolls ada nak share uolls pasal 1 produkni yang iolls sendri dah falling in love with it....serious tak tipu!!!
Memang syok tau guna dia n sangat berkesan.....tak perlu la nak tuang liquid ni banyak2 kat kapas pun....but its really works ok!!

Apa yang best pasal  PIXY GENTLE & MOIST CLEANSING LOTION ni sebab dia
- tanpa alkohol so boleh la di gunakan tanpa was was ye tak
-Dengan madu asli, untuk membantu mengekalkan kelembapan kulit kita :-)
-bebas minyak
-menanggalkan mekap, kotoran serta minyak sekaligus menyegarkan kulit
- telah diuji secara klinikal
Lagi 1 apa yang best pasal product ni, sebab kita tak perlu dah bilas dengan air lepas guna dia....

WOW! !!! punyalah banyak manfaat kan, tambahan pulak dengan size dia yang comel lote tu memang senang la nak bawak gi mana2....
plus bukan berat pun!!

Ok guys, sape yang tade lagi pixy ni, cepat2 pergi dapatkan sekarang.....watsons pun ada jual pixy ni tau!!
Harga untuk 100 ml dalam RM 13. ++, macam tu, not bad la kan harga dia....very worth to have it okey!!

For YOGURT DRINK LOVERS

Assalamualaikum....

Semalam ceq p JJ, then ade promoter tu promote kat ceq tuk rasa one yogurt drink ni....then ceq pun rasa....mang aiiiii sodap amek....
Jadi ceq pun beli la sebotol dulu....
Dia ade buat promo jugak...3botol dalam RM 12 ++, sebotol RM 4 ++, so kita beli 1 je dulu
Rasa dia, sangat sedap okey! Lain la dari yogurt drink yg iolls selalu beli tu,,,plus harga pun lebih kurang je...

Seriously, dis one is highly recommended for u guys!!!
Dont worry, got halal logo at the back side :-)

Sabtu, 7 Disember 2013

BE 2SEN KALI KE 2

Assalamualaikum....

Tadi mood rajin cek akaun NUFFNANG tengok ada tambahan 2 BE lagi....both are 2 cents....hehehe
Ok le tu kan....thanks NUFFNANG.....:p

Jumaat, 6 Disember 2013

Kalau tak putih jugak tak tau la .... ^_~

Assalamualaikum uollls ....

Dah menjadi trend kot sekarang sume orang berlumba-lumba nak putih kan kulit
Dalam golongan sume orang tu aku lah salah sorang dari orang itu ....weeeee :)

Tambahan pulak aku ni kan mudah sangat terpedaya dengan iklan2 ni ...
Ape lagi dengan pantas la aku akan dapatkan produk tu ....
ish ish ish ...jangan contohi sikap buruk aku ni ...=)

Di sebabkan itu la aku g watson sebab nak beli benda ni ...
harap2 boleh putihle macam dalam iklan tv tu gamaknya



harga dia boleh tahan mahal jugak le bagi aku
100ml almost RM 8
200ml almost RM 14
yang besar tu almost RM 19

oleh itu aku cuba dulu yang 100ml ni...kalau berkesan baru beli yang besar punya ...=)
yang bestnya losyen ni bau dia wangi
ye wangi okey
hehehehe

p/s :-
walau apa pun losyen johnson n johnson yang pink colour tu tetap di hati iolls .... :)

Selasa, 3 Disember 2013

Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM

Assalamualaikum ...



http://www.hasrulhassan.com/2013/12/random-giveaway-rm50-tunai.html 


HASRULHASSAN.COM ada membuat satu random giveaway. Peserta yang bertuah bakal menerima 
RM 50  tunai ...:) dengan syarat yang sangat mudah haruslah kita mencuba nasib kan, mana tau rezeki tu berpihak pada kita ye tak ? Pada yang berminat untuk join, sila klik banner di atas okey :) GOOD LUCK!

Isnin, 2 Disember 2013

NOVEL : BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

Assalamualaikum and hello ...


Sape penah baca novel ni
BUKAN KERANA AKU TAK CINTA

aku ?
masih tak berkesempatan lagi nak baca cerita ni ...
aku tetiba jadi berminat sebab hari tu tengok iklan drama cerita ni
pelakon dia ok not bad
Sharnaz & Nelydia Senrose
uishhh 

harus tengok ni!!
kalau aku tau aku beli novel ni hari tu
dari aku beli novel ape tah yang tak best langsung tu!!!
cehhhhhh
cerita ni yang gantikan cerita  
JODOH ITU MILIK KITA


well Nely ni kalau berlakon best !!
suka tengok 
dah le cantik
macam dia belakon dalam cite SETIA HUJUNG NYAWA
best kan!!



pe2 pun jom layan sinopsis cerita ni dulu

“Kalau aku suruh kau terjun dalam kolam tu, kau nak terjun?”
“Untuk buktikan cinta Mas kat abang… terjun kolam pun Mas sanggup. Okey! Mas terjun! Tapi untuk pengetahuan abang... Mas tak tahu berenang!”
“Mastura!!!!!!!”

JEBAT. Seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran Melayu dan Cina dari jalan hitam kehidupan kepada pencerahan. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu agama dan melupakan kisah silamnya.
Sifatnya yang tenang, rajin dan baik hati telah menarik perhatian Mastura, adik ipar kepada majikannya Uwais. Pelbagai cara digunakan oleh gadis itu untuk menarik perhatiannya hingga Jebat naik rimas dan lemas. Walau berkali-kali ditolak, Mastura tidak juga berputus asa. Dia tidak pernah menyangka gadis cantik,kaya dan bijak seperti Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki biasa yang tidak begitu tampan kerana mempunyai parut di bahagian matanya. Mereka umpama The Beauty and The Beast.

“Kau tak malu ke nak bersuamikan lelaki yang tak ada apa-apa?”
“Nak malu apa? Bagi Mas, abanglah yang paling handsome. Bagus juga parut tu… Tak adalah perempuan lain nak rebut abang daripada Mas, kan? Biar Mas sorang aja yang tahu menilai betapa kacaknya abang di pandangan Mas.”
Namun mampukah rumah tangga yang dibina bertahan?
Masih adakah cinta dan kesetiaan dalam hati Mastura apabila mengetahui rahsia sebenar yang Jebat ialah  bekas ketua kumpulan gengster!
Sementelah pula lelaki dengan sejarah hitam sebegitu bukanlah suami impiannya.

credit to :- karyaseni tuk sinopsis 
and kalau nak beli novel ni secara online sila KLIK SINI
dan anda boleh dapatkan diskaun RM 3 


p/s :- nampaknya kena tengok maraton je la bila balik kampung nanti...rumah sini tade astro ni ...
ke pujuk bos tambah pakej ni ...#LOL (ko dah kenapa siap nak ber H tag bagai)
dah pesan awal2 pada orang kampung tuk rekod cerita ni ...hihi :)