Selasa, 9 Januari 2018

Review Product : Pudding Cream Pink By Pure Beauty


Assalamualaikum semua 


Before ni aku penah review satu pencuci muka Pink By Pure Beauty ...
After habis 1 tube tu aku decide xmau nak tukar brand laen pulak, hihihi ... 
Kenapa nak tukar ?
tak bagus ke?
bukan tak bagus uolls, cuma aku ternampak someone review pasal satu brand ni yang after dia guna dia nya masalah blackhead and whitehead berkurang so aku tukar lah...hehehe
Jangan risau aku still pilih drugstore dari local produck yang tumbuh bagaikan cendawan sekarang
aku totally say no to local product !!


So hari tu saje la p watsons nak saje nak test2 je 
Then gi la kat kaunter Pink by Pure Beauty 

so pinky!!


So cute packaging dia sebab so pinky! hehehe
And lepas baca banyak sangat good review pasal Pudding Cream ni iolls pun terjebak la jugak
membelinya seketul ... sob sob sob
Sob sob sob sebab product ni boleh tahan pricey jugak la kan, tapi lelap mata je la hehehe 


yeayyy dapat dah seketui 

So dah dapat kan mesti tak sabar nak pakai malam kang before zzz kan...biasele tu awai2 mesti semangat and heksaited lebihhhhh 




Yang best product ni sebab dia Paraben free, Lanolin Free and Alcohol free
Uolls kalau nak beli skincare kena makesure benda2 ni takde dalam ingredient dia tau 
Barulah boleh guna tanpa was2 gitu
and tengok tu Made In Korea
Iolls yakin sangat ramai antara kita yang suka sangat skincare dari Korea kan
Iolls pun same jugak tapi iolls bukan la peminat Kpop tu 
seyesly nama retis depa iolls tak tau pun
hukhuk
Movie Korea yang iolls tengok dari awal sampai last episod dia
Autumn In My Heart je pung
hahahaha 
Lagu Kpop, lagi la iolls tak layan hahaha 
Okay stop melalut !!Apa kes masuk bab kpop pulak kan 



sungguh pun hitam ku pandang manis :)




ni pudding cream ye bukan puding hat makan tu , bukan puding bandung ni 




Apa yang best pasal pudding cream ni sebab dia tak sticky pun bila kita apply,
And plus melembabkan kulit kita jugak tau
masa apply tu boleh le urut2 kan muka kita jugak, fefeling dekat spa jugak kan 
hehehe








15 ulasan:

  1. Salam singgah & follow :)

    http://www.akuseorangtraveler.com/

    BalasPadam
  2. nmpk cm pudingg yg menyelerakan pun ada... and comel gilaa..

    BalasPadam
  3. jenjalan smbil follow sini #152

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi tq drop by here, will follow u back k..thax sweetie!

      Padam
  4. scrub st ives tu paling fav!<3

    jemput singgah blog kita .

    http://www.zinniaza.com/2018/01/sneak-peek-youth-skincare-shaklee-100.html

    BalasPadam
  5. Salam . kan awk ada mention dkt first2 tu . yg ada someone guna satu brand nie dy pakai okey utk problem whitehead and blackhead dy . boleh sy taw brand apa ? Sbb sy pun ada problem pasal tu . huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Farah Hanis
      Yang tu brand HL , saya ade share dekat entry ni
      https://nurabfa.blogspot.my/2018/01/my-drugstore-skincare-routine.html

      Padam
    2. Yang brand u mention yang bagu untuk blackhead tu brand apa ya? Pink ni u still guna till now ke?

      Padam
  6. pudding cream tu melembab dan mencerahkan kulit tk sis?

    BalasPadam
  7. pudding cream tu melembab dan mencerahkan kulit tk sis?

    BalasPadam