Khamis, 11 Julai 2019

LOTION WANGI FROM DRUGSTORE


Assalamualaikum and hello guys ... 


Last weekend sajalah p usha watsons even tade sales yang teruja sangat nak p tetap jugak la nak p kan nama pun kedai 'dadah' hihi so memang aim nak cari losyen since saja lah nak tukar losyen baru even yang hat lama banyak lagi! ish! 


So sampai dekat department Good Virtues Co tu nampak la few lotions , wah macam menarik je kan nak cuba tengok packaging dia tu so cuba la bau  one by one dia punya range lotion tu biasala nak beli mesti nak bau dulu kan kang tak wangi mula la tak mo guna pulak...hiks!


Basically dia ada 4 range la extra moisturising, anti aging, intensive care and radiant and renewing and ada two size , in tube (small) (RM 10.XX) and bottle (big) (RM 16.XX) and beza harga pun 
RM 5 je so for me better beli yang big size terus kan but if you prefer untuk travel purpose boleh la beli yang tube tu betul tak ?? convenient sangat kalau gitu untuk bawak travel kan .


Lepas dah bau sume range yang ada so i decide amik yang big botol for radiant and renewing sebab antara 4 variance tu yang ni plaing wangi !:) 








2 ulasan:

  1. Dah try jugak yg ni..mula2 pkai x bape wangi..bila dh lama2..die start wangi and bau yg sgt best!

    BalasPadam