Khamis, 28 November 2013

PUAS SUDAH KU MENCARI CHEESE CAKE MELELEH




Assalamualaikum
Apa khabar uolls

Hari ni aku nak share sikit pasal cerita aku yang sangat la tergoda dengan cheese cake meleleh tu
Aishhhh macam mane tak tergoda, dah hari2 aku disajikan dengan picture kek tu

Mesti korang kata 
kan ramai yang jual sekarang ni
oppsss ... area KL nun memang ramai dik non
area SOMBAN ni ha tak ramai lak yang aku jumpa
bukan nya tade tapi tak ramai yang buat delivery
eh banyak cekadak tak aku ni
heheheh


pic : sumber google






2 ulasan: