Ahad, 8 Disember 2013

Review: PIXY MAKEUP REMOVER

Assalamualaikum......

Iolls ada nak share uolls pasal 1 produkni yang iolls sendri dah falling in love with it....serious tak tipu!!!
Memang syok tau guna dia n sangat berkesan.....tak perlu la nak tuang liquid ni banyak2 kat kapas pun....but its really works ok!!

Apa yang best pasal  PIXY GENTLE & MOIST CLEANSING LOTION ni sebab dia
- tanpa alkohol so boleh la di gunakan tanpa was was ye tak
-Dengan madu asli, untuk membantu mengekalkan kelembapan kulit kita :-)
-bebas minyak
-menanggalkan mekap, kotoran serta minyak sekaligus menyegarkan kulit
- telah diuji secara klinikal
Lagi 1 apa yang best pasal product ni, sebab kita tak perlu dah bilas dengan air lepas guna dia....

WOW! !!! punyalah banyak manfaat kan, tambahan pulak dengan size dia yang comel lote tu memang senang la nak bawak gi mana2....
plus bukan berat pun!!

Ok guys, sape yang tade lagi pixy ni, cepat2 pergi dapatkan sekarang.....watsons pun ada jual pixy ni tau!!
Harga untuk 100 ml dalam RM 13. ++, macam tu, not bad la kan harga dia....very worth to have it okey!!

2 ulasan: