Khamis, 2 April 2015

BAGUS SANGAT KE TUDUNG AIDIJUMA NI???? HMMMMM .....


Assalamualaikum semua ...
ewah2 amacam hari kedua GST ...
hihihi ... kat FB banyak jugak yang post resit depa duk kena 6% tu
ioollls sentap dalam hati jela...
malas nak bising2...
suka tak suka bayar sajo la ... =(

Actually aku bukanlah nak cerita pasal GST ni...
actually nak cerita pasal tudung AIDIJUMA ni ... hehehe
Ramai tau peminat tudung ni termasuklah aku sekarang
Actually aku baru je jadi fans tudung ni , baru dua bulan la ...
sebelum ni , memang aku tak kisah la tudung AJ ni ... masuk web AJ pun tak pernah ...
hihihi
sampailah satu ketika di hari yang bersejarah aku tertengok IG datin tengah pakai tudung yang bawah ni


so aku pun xcited la #aidijuma dekat IG kan, n jumpa jugak seller tu ... tak ingat berapa tah masa tu beli, janji aku dapat ...
Tapi masa aku beli ni, aku tak tau pun apa tu WL, PL, GL, BL yang aku tau tu tudung semata..yang penting bukan tudung saji ... hahaha :p
Even sampai sekarang aku xtau macam mana nak bezakan between label2 tu sume ...xpela...kalau kat situ seller state yang tu PL maka PL la dia, WL maka WL la dia...sekarang aku tau dah harga dia sebab dah usha2 web AJ kan ... hehe so kalau seller tu mark up tudung tu tinggi2 sangat maka aku cari seller lain la jawabnya ... xpe rezeki tak kemana ye tak ...

Tapi betul la apa yang senior aku cakap , sekali dah terjebak memang susah nak stop dari beli ni ...
So bermula la episod ngeri aku...hahaha...ngeri sebab apa...sebab habis duit la ...kuikuikui...
Tapi aku suka tudung AJ ni sebab kain dia best ,, senang nak bentuk yang paling best tak payah iron ...
Memang favourite aku la kan kalau tak payah iron2 ni ...

Setakat ni aku dah ada 6 helai tudung AJ ni ...
Orang lain semua dah penuh dua almari aku baru 6 helai...hahaha

Okayla tata...c you on next entry






6 ulasan:

  1. Terima kasih Diela sudi singgah di blog JM..so ini kunjungan balas :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi singgah ke blog kita :)

      Padam
  2. ADIJUMA? ...entah lah ..skrg masih setia dengan shawl

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe ... kita xsesuai pakai shawl...muka bulat

      Padam
  3. hi Diela.. hihi.. kunjungan balas jugak... pernah dga tudung AJ ni.. tapi tak pernah beli lagi.. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita pun baru je terjebak...dah terjebak susah pulak nak benti beli

      Padam