Isnin, 21 September 2015

Step by step untuk open web nuffnang kalau 400 bad request




Assalamualaikum semua ...

Actually i am a bit surprised today sebab tadi nak bukak web NUFFNANG tetiba dia state kat situ
400 bad request .... oh mai oh mai ... ish ish ish ... cuak jugak la kan , then dekat my blog pun tade nuffnang punya side ... so cuba 2,3 kali jugak then the same thing happened ...

Ok you guys yang ada problem yang sama macam ni apa kata cuba step ni,


klik dekat simbol yang macam plain paper tu ye ... refer the arrow



nanti keluar yang macam ni, then uolls just klik dekat show cookies and site data tu


klik dekat remove tu ye 



And lepas tu boleh dah bukak web NUFFNANG ni 


ok done !



** mission accomplished **



2 ulasan: