Rabu, 10 April 2013

Baby Arrian yang comel

Assalamualaikum semua....

Korang ada akaun KEEK,
so kalau takde boleh la sign up....
hehehe...
boleh tengok short video yang di post oleh ahli-ahli yang dah register

BTW hari ni aku nak share dekat sini, video baby yang comel,
Arian anak Tomok OIM,
SANGAT COMEL OKEY ARRIAN NI
Actually video ni dah cukup famos dah 
LIKES yang dah terkumpul setakat 
10 APRIL 2013, 1.05 pm
12,823 LIKES
banyak kan??
 and become more famous bila baru-baru ni Lisa Surihani 
menyebut perihal video ni masa Anugerah Bintang Popular yang kita semua dah tahu sape pemenang dia kan
tahniah SHAHEIZY SAM and others yang menang
 

aku tak pernah dapat likes yang sebegini banyak dekat FB & INSTAGRAM


tapi Arrian ni memang sangat COMEL pun kan

so jom layan short video Arrian yang comel ni....

 

okey dah tengok kalau suka, play semula ye...=)

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan