Khamis, 25 April 2013

Mari Cuci Mata

Assalamualaikum

Lama dah x update blog...
Sangat-sangat la bz dengan keja
sungguh aku tak sabar nak tunggu bila la nak habis
sangat penat 

ok sebab mata-mata gelap mata dan otak yang penat makanya jom le kita cuci-cuci mata jap...

DKNY NY 4661
harga dia RM 500 ++ kot, 
hurm tapi tak berapa berkenan sangat

DKNY NY 4662
harga dia almost RM 1K,
sangat-sangat berkenan...
orang kulit putih, cantik la pakai...
untuk aku yang xberapa nak putih...xsesuai

  
DKNY NY3746
OKEY SERIOUSLY BERKENAN DAN JATUH CINTA!!!
harga dia around RM 700 ++
memang harus kena ade before raya...!!
 
tapi untuk beli yang mahal macam tu kena take time nak kumpul duit,
so kita beli yang murah dulu yang seakan-akan design macam di atas ni 
yang design 3746 tade so amik je la lebih kurang macam 4661
 
tak sama tapi lebih kurang..hehehe
 
jadilah yang ni
 okey harga dia 10x ganda lebih murah dari yang ori tu...so RM 55 je masa aku beli tu...
kalau pandai tawar menawar mesti boleh dapat lagi murah, tapi aku tak pandai bab-bab tawar menawar ni
so sapa-sapa dah jatuh cinta boleh la usha-usha jam ni ye...
 





Tiada ulasan:

Catat Ulasan