Khamis, 10 Oktober 2013

TERINGINNYA BERCUTI KE PULAU

Assalamualaikum  ....
Lately life tersangat la messy nya ...uish ...banyak betul plan yang terpaksa di tangguhkan @ cancel due to . .
unexpected aiyooooo

so sekarang in my mind ... sangat2lah ingin bercuti
sebab nya nak sangat-sangat la p relax my mind ni
cadangnya nak p ke GANU KITA
tapi tapi tapi ...
bila umo dah hampir2 ke 3 series ni .. eh bukan beemer 3 series tau ... hehehe umo yang 3 series
how time flies ... cepat betul masa berlalu kan
membe2 yang selama ni kehulu kehilir bersama pun dah ade family n their own life .. tak kan la nak kaco pulak kan, nak pi sorang ... memang BIG NO la kan, confirm tak dapat green light dari parents nanti

eh banyak melalut betul ... ok ok ampun ampun ...continue with plan ke TERENGGANU tadi
kenapa banyak tempat kat MALAYSIA ni TERENGGANU jugak yang dipilih
kalau ikut hati ni, nak p PARIS / LONDON terus, tapi tapi tapi masih tak mampu lagi .. so kita buat plan mana yang mampu je

sebabnya aku teringin sangat nak 'bertapa' di PULAU 
dengar kata pulau kat GANU cantik-cantik :)

ape je la yang aku nak 'bertapa' kat situ ye tak ... so jom la layan picture-picture yang aku curik kat google
hopefully takde lagi unexpected thing happen
selalunya macam ni la...kalau merancang sangat last2 mesti tak jadi
tak pe dugaan tu ...SMILE :)

 



 

 


p/s :- 1st time pakai perfume marc jacob daisy edt ... eh awat bau dia macam bau bunga rampai ni ...pak pak pung kepak kepak kepung :p


Tiada ulasan:

Catat Ulasan