Selasa, 9 Disember 2014

Kain Sulam Original Bandung Murah Dan Cantik

Assalamualaikum semua

Sekarang kan bulan December dah, well biasalah kalau December time cuti sekolah kan...kalau musim cuti sekolah sure la every weekend tu mesti ada je undangan wedding yang kita akan pergi
Kadang-kadang tu dalam sehari sampai lima wedding kena attend ... :)
Kalau dah every weekend tu kena attend wedding mesti pening kan nak pakai baju apa attend wedding kawan , cousins atau sedara mara uolls
Pening mak ... :p
Tak kan nak pakai tshirt & kain batik je pulak kan...hihihi

Ok kakak2, adik2, semua tak yah pening dah ...sebab korang boleh singgah di SINI untuk cari kain-kain sulam original dari bandung . Harga yang memang berpatutan dan kain-kain dia sangatlah cantik tau.
So korang tak yah la susah2 fly ke Bandung dah lepas ni...shopping je dekat SINI . Memang cantik uolls,,iolls yang tengok ni pun rambang mata jadinya , sume cantik, sume cun sampai tak tahu dah nak pilih yang mana ...

And kalau nak beli untuk raya next year pun ok jugak kan sebab biasalah kita raya bulan July, so dalam March macam pun tailor dah close amik tempahan dah...so tak salah kan kalau nak tempah awal. Yela kalau iolls sendiri memang tak selesa nak pakai baju yang ready made ni...memang tak selesa je rasa bila pakai...

So uools dont forget klik SINI okay..and enjoy shopping

And last but not least, ni antara contoh yang aku sempat amik dari page tu




 

Actually banyak lagi kain sulam2 yang cantik dekat SINI , so uolls apa tunggu lagi ... =)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan