Jumaat, 16 Oktober 2015

REVIEW THE MELTED FROM TOO FACED

Rabu lepas cuti public holiday bosan2 terus naik komuter p Nusentral ke Sephora la kita ...
Macam kelakar pulak mukadimah entry aku kali ni ... tapi ada aku kesahhhh ... hehehe harap2 korang pun jangan la kesahhhh ye ...

Actually , p sephora just nak beli nyx matte lips je , sebab last time p stok dah tade, tinggal kod sydney n tokyo je masa tu... n kali ni p terus habis licin ...ohhhh maiiii kecewa la saya kan ... sebab p ingat nak tambah lagi koleksi kod yang dah sedia ada ... takpe, next time kita p lagi ye ...
Actually boleh je kalau nak beli dari seller IG tu kan, tapi kita nak kumpul points sebab dah cukup 250 points nanti boleh jadi black card holder =) so ada lagi 68 points to go ... =(

Sebab yang di cari tak ada stock, so kita test itu test ini, then dah test itu, test ini...mesti ada something yang menarik hati kan ... dah nama pun perempuan ... ye tak ??

So MELTED from TOO FACED memang berjaya mencuri hati ku ...
dalam banyak2 warna tu terbekenan pulak dengan warna JELLY DONUT ni , aishhhh ...
tengok harga ohhhh maiii a bit expensive jugak la kan ...=(  hurm ... nasib baik baru je dapat duit refund dari insuran so boleh la beli .... hihihihi ...


Actually dia banyak je warna , rasa nak grab je semua ... tapi pikir kang membazir pulak sebab aku ni selalu at the end lip ice je pilihan hati ku ...hehehe and plus dah cuba warna yang lain macam tak berapa berkenan pulak ....

Warna cantik ,yang tak bestnya, warna dia tak tahan lama ... means ko kena selalu apply la kat bibir kau ... alasan la tu nak cepat habis boleh beli yang baru ... ye tak ??

ok girls, dont forget grab urs okay ...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan