Rabu, 21 Oktober 2015

REVIEW NOVEL : TUAN ANAS MIKAEL


Assalamualaikum semua ... 

Okay i excited nak buat review pasal novel yang akan di dramakan nanti ...
Malam tadi berjaya jugak habiskan baca ... , dah lama sebenarnya takde mood nak baca novel ... banyak nau novel yang masih q ... tapi novel TUAN ANAS MIKAEL ni memang best woooo sebab aku berjaya habiskan novel ni tanpa skip page dia .... and so excited nak tau next next next next tu ... maka berjaya jugak aku habis habiskan baca berselang seli dengan game candy crush ... hehehe...

Bagi aku pasal novel ni , best , kelakar ... memang aku tersengih2 je la baca novel ni ... sweet kot TAM & CAM ni ...

awas!! jangan baca novel ni di tempat public hehehe


Paling win, siap ada password tau tuk hubungan dia org tu ... sweet nau nau ... 

Punyala lama dah aku nampak novel ni dekat Popular, buat pandang tak pandang je ... dalam hati...mesti tak best ... hahahaha ...my sixth sense i tak boleh pakai la ... :p
Punyala excited masa tengok iklan dia ada Aaron Aziz, so nekad gak nak beli ... 1st time tu p NUSENTRAL, ada MPH, tengok harga RM 25, hati memberontak nak beli time tu, tapi cuba tahan hasutan syaitan kan time tu, sebab aku ada Popular member kad so boleh dapat 20% diskaun, haaa dah jimat RM 5 tau, boleh tapau nasi ayam satu! hehehe :p


TAM : Aaron Aziz
CAM : Zara Zya

datuk chef wan pun berlakon tau dalam drama ni 


baru i noticed, penulis ni punya novel memang best pun ... suamiku encik perfect10, isteri untuk di sewa, sambutlah cintaku

serious kelakar + sweet


and novel ni storyline dia xde kisah alam rumah tangga between TAM & CAM tau ... so rare skit la kan ...

Korang yang tak sabar nak tunggu drama ni boleh p beli novel ni cepat2 tau ... worth it !!





5 ulasan:

  1. nak tanye dalam drama kt tv. yang pakai cincin besaq tu sapa??? dalam novel ade cakap tak? heheh misteri sungguhhhh... :) :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan yg tu misteri jugak tu..sebab dlm novel tade lak yg tu ...
      yg drama ni ada dia ubah skit2 ...tapi apa pun still layan cerita ni ...hehehe

      Padam
  2. nak tanye dalam drama kt tv. yang pakai cincin besaq tu sapa??? dalam novel ade cakap tak? heheh misteri sungguhhhh... :) :)

    BalasPadam
  3. nak tanya ending TAM & CAM dlm novel kawen x ???klw x kawen dh malas la nk beli :)))))))

    BalasPadam
    Balasan
    1. dlam novel ending depa tak kawen lagi .. baru preparation ... hehehe

      Padam