Selasa, 27 September 2016

LIP TATTOO FROM SHIZENS

Assalamualaikum semua and hello :)

Aku yakin dan pasti yang ramai sangat girls kat luar sana yang suka sangat dengan bibir yang merah pink naturally kan...same goes to me , biasala tu kan.

So hari tu p sogo, asalnya nak cari laneige actually, then lepas dah dapat apa yang dihajati tu biasala mesti ke sana sini lagi nak cuci mata kan, asalnya nak cuci mata je, then lalu je depan SHIZENS nya department tu , SA dia panggil la tuk cuba, bila dah cuba, terbekenan, bila dah terbekenan, maka terbeli lah, bila dah terbeli so jadi lah ia 'tercuci' dompetku sekali. hehehe.

Kisahnya, masa try tu memang terus rasa wahhh best giler produk ni, tapi pikir la dulu kan, sempat gak g round2 department lain dulu, tapi before balik tu memang automatik kaki ni ke department SHIZENS tu. adeh . *___________ *


ni la rupa lip tattoo tu, even ade word tattoo tu tapi jangan risau it's halal

lip tattoo ni warna dia putih tau, bukan merah bukan pink, tapi bila kita apply je kat kita nya skin or lips akan berubah warna ikut warna darah kita

1st day bertukar ke pink tak berapa nak pink 
ikut kata SA tu dia akan take time tuk berubah warna ke yang lebih cantik sebab kira dia macam merawat bibir kita. so it takes time la kan.


masa aku try benda tu aku agak harga less than RM 100 je macam tu, but then bila tnya harga dia kat SA tu tekejut gak aku ... hahaha


pikir gak berkali2 tuk spent RM 179 tuk 8ml, tapi bisikan syaiton berjaya menewaskan aku untuk beli , hehehe

the ingredients, korean product , well aku pun baru 1st time dengar brand SHIZENS ni


okay selain boleh apply tuk bibir, lip tattoo ni pun boleh jadi blusher tau, especially tuk yang kulit putih memang cantik la.



well untuk aku yang grey skin ni, tak obviously nampak as blusher tu tapi personally aku memang suka dia as a blusher. macam picture kat atas ni, memang tak nampak sangat kan dia kat pipi aku, ohhh i nak putih bak puteri salju pelishhh ...



last but not least, picture was taken after couple of weeks i'm applied lip tattoo as my lipstick. it's great and worth it. oh ya, for bf mummies, u can apply it at ur nipples also tau tu SA tu la bisik2 kat aku. And those yang husband smoking tu pun boleh ask them to try this awesome product.

Thanks for reading this entry, c again ya :)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan