Khamis, 8 September 2016

NOVEL REVIEW : SURI HATI MR PILOT

Assalamualaikum semua ...
Agak lama dah sebenarnya tak update blog and tahun ni paling sikit update ... hurm ...

Well sekarang memang tengah 'in' kan cerita2 dari novel di dramakan, lepas satu satu novel di dramakan... yang terbaru ni novel Suri Hati Mr Pilot lakonan Fattah Amin n si cantik manis Neelofa.




Novel ni memang best, aku bagi 4.5 bintang dari 5 bintang ... so korang kalau nak tau cerita ni macam mana boleh cepat2 dapatkan novel ni dekat kedai2 buku berhampiran.


tak sabar lak nak tunggu drama dia keluar... takpe sabar tu separuh dari iman kan...hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan