Khamis, 17 November 2016

CITRA LOSYEN WANGI

Assalamualaikum

Hari tu ade tengok kat IG cik epal , time tu dia post pasal satu losyen , losyen citra #CantikCaraCitra
Woww baca komen dekat situ rata2 kata wangi...ni yang buat iooollls excited nak cuba . Hehehe
Biasala iools memang gini, memang mudah terjebak ...

So gigih gi kat guardian yang dekat dengan opis ni, ala kecewa nya tak de pulak. Okay , pegi giant pulak ehhh takde jugak...ish orang excited nak beli, dia takde pulak kat situ... hahaha kecewa kejap iolls time tu.

Kebetulan hari tu p tesco tak teringat pun nak cari losyen ni, dah tajuk dia nak beli 1 barang dia p round 1 tesco, sampai kat department sabun2, syampu2 tu ha nama lak losyen CITRA ni, terus ting
p bau setiap warna. Semua wangi2 semua menarik hati...hehehehe

bau yang ni paling menambat hati
beras jepang & minyak bunga camellia
Serious wangi sangat, bau losyen ni even kau dah sembur perfume pun kau still boleh bau wangi losyen ni lebih dari bau perfume ko tu. ha boleh bayangkan tak wanginya perfume ni.

Kalau b4 ni aku memang setia dengan johnson nya lotion, so lepas dah terbeli citra ni, memang tak setia dah dengan johnson nya lotion tu. hehehe.

Harga dia pun tak mahal, tuk big bottle RM 10.XX, and yg small one RM 4.XX. So orang tamak memang akan beli yang besar terus la. hehehe




Tiada ulasan:

Catat Ulasan