Isnin, 28 November 2016

REDEEM GIFTS DEKAT ASTRO CIRCLE

Assalamualaikum and hello.

Most of us kat umah mesti ada astro kan. Kalau uolls perasaan la kan, dekat astro bill korang on top tu mesti ade total points kan. Ha perasan tak? eh jap, betul ke kat atas tu or dekat bahagian last sekali. Alamak lupa pulak, yang sure memang ade stated dekat situ points collection korang.

Dulu aku tertanya-tanya gak kan points tu tuk apa, yela siap dia tulis kat situ expired points korang.
Ha rupanya setiap points tu korang boleh guna tuk redeem gift dari astro. Ha kat dunia ni sape yang tak suka gifts kan. Sume suka!Aku pun suka weiiii. :)


Okay kalau nak redeem gift tu korang kena register akaun astro circle dulu tau.

www.astro.com.my/astrocircle
korang register dekat sini ye.





Atau korang boleh login via FB or google account je, kalau malas nak register. hehehe . Nanti dah login nanti update la korangnya details dekat situ and jangan lupa lak masukkan account number astro korang, so nanti dekat situ dia automatik akan update current points korang tau.




then bila nak select benda apa yang korang nak redeem , click dekat redemption catalogue tu. Sape cepat dia dapat tau. Normally tuk yang hot item tu. So korang rajin-rajin la log in nak tengok item apa yang best astro offer masa tu. Ala free je, postage pun free uolls!

macam2 kategori ade, klik dan pilih je!




so far aku dah redeem beberapa items, coming soon beg tu yang atas sekali tu, ade jugak points yang dah expired...hurmmm rugi je ...next time kena rajin la login akaun astro circle ni kan.

korang pun selamat meredeem okay !




Tiada ulasan:

Catat Ulasan