Selasa, 29 November 2016

LAST EPISOD DRAMA UMAIRAH

Assalamualaikum and hello there .

Ade yang peminat drama umairah tak, ala yang ganti drama trending patahnya sebelah sayap tu.
Semalam dah last episod dia kan cerita umairah lakonan lutfya & amar asyraf (eh betul ke tak spelling nama depa ni) , be honest aku takde la follow cerita ni dari awal and memang ade jugak la skip nengok nya. Yelah dah kul 10 baru nak tayang kat tv, ngantukkk dah wey time tu. Tu yang kadang2 malas nak tunggu tu.

Tuk last episod semalam lagi la, pukul 11 wey baru nak tayang.adeh...sabar je la. Nak tau ending punya pasal, gagah kutahankan mata ni, even dah pedih2 mata tahan ngantuk ... mentang2 lah final episod , saja je la tu nak suh orang tunggu kan.

Honestly, aku suka storyline tuk ending semalam. Bak kata housemate aku jarang cerita yang ending dia hero mati. sadis sangat ending dia kan. Bermula dari dendam akhirnya memakan diri sendiri kan.
Tabah betul si umairah ni, lepas satu2 orang yang dia sayang tinggalkan dia. sob sob sob.





Tiada ulasan:

Catat Ulasan