Isnin, 5 Disember 2016

CRAZY SALES FROM JAKEL

Assalamualaikum semua and hello ....

December dah sekarang kan...biasala bila december ni mesti la sana sini ada YEAR END SALES...

Selalu gak usha2 instagram tengok yang mana ade wat sales best...scroll2 ig, tengok la ig jakel...mesti macam best je nak beli kain tuk borong kain tuk raya nanti kan...yela nanti lambat2 cik tailor lak dah tak mau amik oder dah...kan sadis tu ... 

So semalam saje la bawak my mum g jakel seremban ni, tu je yang paling dekat ... nak g jakel mall tu malas lak nak ke kl tu, confirm la sesak, nak2 time cuti sekolah ni, tak larat nak hadap sesak tu ... hihihi

sekarang kan tengah in design pucci ni, so memang semalam aku aim nak beli design pucci je. Tengok harga dia memang murah la wei dari hari2 biasa tu, yang sepasang dalam RM 300 ++ tu , masa sales ni boleh dapat RM 150 je wey.. hahaha..sape tak suka gitu kan...iollls so suka 


dah namanya perempuan kan, so confirm la ko akan usha yang lain2 jugak kan. Memang sume part tu ko akan tengok la kan. So memang rambang mata la jadinya . Sudahnya selain pucci ade jugakla yang sesat jadi pilihan hati tu kan . hehehe.

Actually aku nak cari design yang aku arrow kan macam dalam picture kat atas, tapi semalam p tak de lak dah corak yang tu..so pilih yang lain la. cantik jugak le,..hehehe
tapi bila tengok balik yang selang 2 dari yang arrow kan tu macam cantik gak .... ohhh ohhh ish...ade jugak ke jakel lepas keja ni kang ... hahaha sabar2 jangan ikutkan hasutan syaitannnnn nirajim ni ...

kain pucci nya material semalam pun ade beza2 price dia, after sales nya price ada yang RM 150 (3.5m bidang 60), RM 98 and RM 60, yang 2 ni 4M bidang 45. Tapi serious rambang mata aku!

Sebabkan semalam dah rambang mata sangat, awalnya nak beli 3 corak, last2 beli 2 corak je, sebab ade bekenan jugak bukan pucci nya design, so my mum suggest tak yah amik pucci design banyak sangat sebab since dah beli 2 design pucci, so proses pemilihan nak decide 2 corak dari 3 design yang dah ada tu susah jugak....:( tetiba akak tu kata kat aku , dia bagi design yang 1 lagi tu kat aku free je . ha ya ke ni ,, ya ampun syok wey..serious syok hahaha , pucuk di cita la kan... 

my mum pun beli 3 pasang untuk dia, tapi bukan pucci design , tak minat katanya and samping tuk my dad.

Yang bestnya bila kat jakel ni dia nya staff r so friendly, Treat kita sangat baik even kita nak tengok banyak corak, sangat la sabar layan kan..hehehe so far tak penah lagi ade bad experience dengan staff depa. They treat their customer so well la kan. 

Last but not least , kalau kita buat belian dari jakel, boleh join cabutan bertuah nanti kan, untuk belian RM 1,000 boleh dapat grand prize pergi umrah . 

p/s : sape nak serbu jakel sekarang la masa yang sesuai till 2 jan 2017 nanti tau, tapi jangan lambat2 sangat sebab nanti corak yang cantik2 habis dah . hehehe





Tiada ulasan:

Catat Ulasan