Rabu, 28 Disember 2016

REVIEW : ISTERI TUAN IHSAN

Assalamualaikum semua 

Korang follow tak novel yang telah di dramakan tu...Isteri Tuan Ihsan ala yang Aaron Aziz & Amyra Rosli berlakon tu la.

Best kan tengok mewah tul si Tuan Ihsan tu eh lagi best jadi si mem besar Seroja tu kan.
Aku memang jenis kalau ade novel yang di adaptasi ke drama mesti akan beli novel tu (eh tade la semua, certain cerita yang agak2 aku akan layan je, hehehe )

Memang aku dah khatam dah baca novel version nya, bila dah follow drama dia pulak memang ade la dia ubah sikit dari novel version nya.

Kiranya macam drama version ade lebih trill sikit la.
Contohnya macam kisah si adik Haziq yang sakit, family Haziq yang berhutang dengan Tan Sri apa tah nama dia (atuk Seroja ), Haziq yang terpaksa curi keja Tuan Ihsan and nak simbah Seroja dengan asid, tuk novel version memang tade yang tu. Oh lagi 1, dalam drama ni, depa akan menikah kat Dubai , tapi novel nya version kat Krabi tak silap aku. Yang penting bukan Dubai la kan.Hehehe

Tak sabar la nak tunggu ending cerita ni tuk drama version nya sebab tak leh nak agak apa yang jadi tuk next episode sebab dia dah olah kan.







Tiada ulasan:

Catat Ulasan