Jumaat, 28 April 2017

REVIEW : FAST AND FURIOUS 8

Assalamualaikum semua....

Korang dah tengok belum fast and furious 8. Dah tambah tolak lebih kurang 2 minggu jugak lak cita ni kuar kat panggung kan. Aku masa awal2 cita ni kuar hari tu dah p tengok , harus excited lebih. Punya la takut seat best habis, gigih register GSC nak beli tiket online kan , hehehehe . Dah berminggu tengok baru sempat nak update review nya hari ni...well memang lama dah update, cuma mood malas tu lebih, hahaha !


Even banyak komen2 yang aku baca kata yang kali ni tak berapa nak best sebab kurang part lumba2 tu tapi bagi aku best je, memang aku rate 10 bintang terus, hahaha over tak jemah ???

Bagi aku cerita ni best coz selain ade aksi ade gak lak part2 yang lawak tu...eh memang banyak jugak la part yang lawak tu , kalau korang nak tau kena la cepat2 p tengok kan, kalau nak cerita detail kat sini nanti macam tak best lak korang tengok nanti.

Masa aku tengok hari tu pun memang full la panggung time tu, siap ade scene ade parents yang bawak anak bawah umor 18 tahun tak di benarkan masuk, siap gaduh2 lagi, hahaha, yela yang parents nak bawak anak dia masok kan, tetap nak bawak masuk, yang pekerja tu cuma jalankan tugas dia, dah sah2 kat situ tulis tuk 18 tahun ke atas kan, sabar la dik , mane tau esok ade kuar dekat astro first, boleh le tengok kan ....

Cerita ni ok je bagi aku cuma awal2 tu ade scene yang bit xxx tu , so tak berapa sesuai la untuk budak2 bawah umor ni ...

Okay guys selamat menonton!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan