Rabu, 12 April 2017

REVIEW NOVEL : Shh...I love you

Assalamualaikum semua...

Rasa macam lama jugak le tak update review novel kat blog ni ... sekarang mood nak membaca novel tu semakin ke laut ...hihihi ...

So latest novel yang i baca cerita Shh..I love you, ala yang sekarang kuar kat slot akasia tv 3 tu, tapi masa beli novel ni dulu tak tau lak yang novel ni akan di dramakan... hehehe

Motivasi tuk habis baca novel ni sebab novel dia nipis je, tak tebal so tak kan spend masa yang banyak tuk habiskan novel ni ...gituuuu...


Rasanya ni karya 1st dari penulis ni sebab tak penah lagi jumpa novel lain from her...atau aku yang tak tau...hihihihi...

Okay jum layan sinopsis dia ...



Review aku :-

Drama version, ade lain sikit dari novel version . hehehe ...

Overall okay la cerita dia, santai2 je...menarik dan excited nak habiskan  :)






Tiada ulasan:

Catat Ulasan