Isnin, 22 Mei 2017

NOVEL : HERO SEORANG CINDERELLA

Assalamualaikum semua :)

Diam tak diam 4 hari lagi kita dah nak sambut Ramdhan semula kan, alhamdulillah :) 
Harap2nya semua dah habislah ye ganti puasa yang taun lepas punya :) 

So korang sume dah boleh move on belum dengan fenomena SHMP , harap2 dah la ye, hehehe
Dah berganti2 drama dah pun kan, tak kan xleh nak move on lagi , hehehe, so malam ni kita boleh layan drama terbaru lakonan Fatah Amin and Fazura, Hero Seorang Cinderella, okay kalau korang jenis tak tak sabar nak tau story line dia boleh la cepat2 g kat mane2 bookstore tuk beli novel ni, and novel ni pulak karya dari Anjell, well aku memang suka gak dengan karya dari penulis ni start dari novel EKSPERIMEN CINTA  dulu :)



sinopsis 


Agak2 nanti ade fenomena macam LOFATAH hari tu tak , yela sekarang kan nama Fatah Amin memang tengah naik kan, hehehe teringat pulak dulu masa dia berlakan cerita PISA , tapi memang banyakla improvement dari dia kan ...



p/s : sukanya tengok Faz ni, cantik nauuuu kan



Tiada ulasan:

Catat Ulasan