Isnin, 28 Januari 2013

ROUTINE SEBELUM ZZZZZZ

just nak share je dgn uolls kat luar sana....my daily routine b4 zzzzz....ahahaha....macam dah xde keja lak aku ni kan....benda ni pun aku nak hapdate kat blog....

aku rasa yang basic2 ni sume orang sama kan....

==> gosok gigi
==> cuci muka
==>wudhuk

tapi kenapa sekarang aku macam malas je nak buat benda2 renyeh yang lain....
==>MALAS nak sapu krim malam
==>MALAS nak sapu losyen
==>MALAS nak makan vit c
==>MALAS nak makan pmc
pokoknya sume nya MALAS.... cuma xberakar lagi....baru anak pokok kot....eh apa aku mengarut ni....hahaha

n sebab dah malas sgt...aku p buang krim malam aku hari tu...eh aku buang sbb ape ea....hahaha....adela sbb dia...haishhh...apela aku ni...dah la beli mahal....tup2 p buang....sekarang aku MENYESAL....ada aku p buang sekali dgn krim siang sekali....ayoyo.....

hurm...hurm...hurm...seriously aku MENYESAL sebab turutkan rasa hati amarah hari tu....
so sekarang aku nak nasihatkan diri aku ni....
BERFIKIR SEBELUM BERBICARA/BERTINDAK,  SESAL KEMUDIAN DAH XBERGUNA LAGI.....hohoho

ok2 cukup aku melalut....

lepas buat benda2 yang renyeh tu tadi....selalunya aku kunci alarm siap2 kat npon....takut telajak uolls nak subuh n g keja....
then zzzzz la ape lagi....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan