Jumaat, 30 Ogos 2013

BATH AND BODY WORKS POCKETBAC & POCKETBAC HOLDER

Assalamualaikum ...

Uolls penah dengar tak BATH AND BODY WORKS 
rangkaian dia terdiri dari yang wangi-wangi je tau
serious tak tipu...wangi sangat...

so hari ni iolls nak la share dengan uolls semua 2 dari rangkaian produk dia
POCKETBAC & POCKETBACHOLDER
okey 1 tu wangi n 1 lagi tu sangat2 lah cute ok design dia

actually dia sebenarnya adalah HAND SANITIZER dan di sertakan dengan dia punya holder sekali
so uolls boleh la gantung dia di beg uolls kan

boleh jadi macam ni

cute kan :)

so di sini saya ade lagi beberapa bau yang berbeza untuk uolls grab dengan harga yang sangat-sangat reasonable ....






seriously kesemua ni sangat2 la wangi dan tahan lama bau dia....

lepas tu kalau nak grab dia punya holder pun boleh juga

simple design & cute !

yang ni ade hiasan dekat atas dia tu :)
permintaan yang tinggi sebab super duper cute ^_^
yang ni ade hiasan dekat tepi2 dia tu ... cute sangat kan


kalau uolls berminat boleh cepat2 text @ wassap je 019 -630 5489 ye...:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan