Khamis, 5 Mac 2015

TEMPAT PERCUTIAN IDAMAN

Assalamualaikum and hello ...

Aku rasa setiap orang mesti ada tempat percutian idaman kan ...
Ada yang bernasib baik, ada rezeki lebih Allah pinjamkan bolehlah sampai ....
Mana yang tak berkemampuan, tengok dalam google je la  ... macam aku sob sob sob :(

Ade orang suka tempat percutian yang macam more santai which is suka p pulau2 memang boleh release tension oiii kalau p pulau2 ni. iya ke ?
Ada yang suka sesuatu yang happening & advetures so boleh la p disneyland kot
Ada yang suka suka soping sakan boleh le p paris nun , aku hanya mampu p parit saja ... parit mana ? parit buntar ... kuikuikui ... jadilah ade jugak pasar kemboja kat situ kan . hihihi :p , even aku bukan lah seorang kaki soping (oh itu tipu ye )

Kalau la berkemampuan teringat naw naw iolls nak p

1) MALDIVES

sumber : google

but then tak mampu nak p MALDIVES, boleh p PERHENTIAN jugak kan , orang kata situ macam MALDIVES MALAYSIA ... walah ...

2) SHIRAKAWAGO

sumber google
memang cantik tau bila nengok dalam google , ha nengok picture pun sumber dari google ... memang tak de la pictures original dari aku ... hihihi

Tapi tak tau la bila kurun boleh sampai sana kan . unless aku dapat durian runtuh memang confirm boleh p :)
So kita boleh p SINI JUGAK  kan

okay tu jela 2 destinasi yang teringin naw2 nak p ...
mind to share uolls punya dream vacay pulak .... meh le kita sharing is caring






3 ulasan:

  1. cantiknya Maldives..

    pasang impian..berusaha...in shaa Allah, akan jd kenyataan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cantik kan ...
      mudah2n ... aamin :)

      Padam
  2. 2 tempat ni my dream too :-)

    BalasPadam