Jumaat, 11 November 2016

FENOMENA TUDUNG PUCCI

Assalamualaikum semua ...

Kalau nengok sekarang kan tengah in tudung design pucci kan. Memang cantik2 jugak la corak dia.
Hehehe geram nengoknya. Rambang mata and cantik2 belaka.

Memang corak tu menarik hati aku, memang cantik la kan...tapi benda utama kena tengok material dia. Sebab nak pakai kan nak selesa, kalau material dia tak best tak selesa lak nak pakai nanti.
Sebab mostly yang aku nengok sume material satin, aku lak tak berapa suka sangat tudung material satin ni, panas pakai nya, n tak berapa selesa sangat, especially kalau ko pakai time cuaca panas...memang tak sabar la nak balik umah time tu :)

So hari tu jalan2, jumpa lak pucci material chiffon , terus la grab selai, untuk wat tambah pada koleksi tudung yang sedia ada. hehehe.



mula2 pilih latar pink, tah camne tukar lak time nak bayar tu...hehehe sume kes rambang mata punya pasal . hihihi

material chiffon tu bagi aku lagi best dari satin nya material, Tak licin, tak panas, n senang bentuk.

Okay selamat berpucci :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan