Isnin, 11 Mac 2013

magic powder


hi deariest....
nak share sikit hari ni tentang 1magic powder....
kenapa saya kata dia magic...sebab....
IANYA SANGAT -SANGAT LA PERFECT
WHAT?????
YES IT'S PERFECTTTTTT!!!!
ape yang perfect nya....
compact powder ni just guna sikit je untuk setiap kali penggunaan BUT hasil dia....
SANGAT SUPERBBBBBB UOLSSS!!!!
SERIOUSLY!!!
lepas korang pakai bedak ni...korang akan nampak muka korang sama macam bila korang touch up BB CREAM!!!!!seriously....wa cakap lu beb....:-)
and the best thing is...korang akan rasa muka korang ringan je....xrasa pun macam korang tepek segala mak nenek kat muka korang tu sebab nak nampak muka yang flaw....
ia seperti 1 sentuhan magic pada muka uollsss...:-)
sangat bestttttt!!!
kalau nak tau kena cuba sendiri....:-)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan