Isnin, 10 Jun 2013

NOVEL : PELAKON CINTA & MR. G

Assalamualaikum

Baru je habis baca novel

not bad la...
tade le zzzz jalan cerita dia

sinopsis   
tengok cover dia macam tak best je kan
then bila baca sinopsis dia terus rasa auchhhh macam best cerita ni

"You ingat, you cantik sangatlah sampai I teringin nak jadikan you girlfriend I?!" - Syed Zakuan Zafran

"I memang sangat cantik.Tapi I tahu, dalam mata you, pasti I tak secantik Aaron Aziz atau tak secomel seperti artis korea kan?! Takkanlah I perlu jantina I semata-mata untuk jadi girlfriend you?" - Tengku Marylin Myacella

tu antara sinopsis yang aku rajin untuk taip disini 

cerita ni bagaimana Syed Zakuan Zafran yang dah simpan perasaan pada Tengku Marylin sejak di secondary school lagi yang sangat setia dengan perasaan dia hinggalah mereka di satukan.

Pada awalnya Tengku Marylin hanya berlakon untuk memikat Syed Zakuan sebab dijanjikan habuan sebanyak RM 2 juta oleh kakak Syed zakuan dan bakal suami kakak Syed Zakuan. Sebab utama kenapa, sebab kaka Syed Zakuan mengatakan yang adiknya seorang gay.

so bermulala agenda Tengku Marylin dan sepupunya untuk memikat Syed Zakuan demi wang habuan yang di tawarkan
sehinggalah mereka di satukan dan berpisah semula di sebabkan angkara orang yang dengki pada hubungan mereka.
Dan mereka berpisah sehingga 2 tahun sebelum bertemu semula.
adakah kasih mereka bertaut kembali??

hehehehe - mesti teruja nak tau kan

ye akhirnya kasih mereka bertaut kembali and happy ending
yeayyyy
^______________^

okey uolls nanti boleh le singgah dekat MPH atau Popular ye cari novel ni...
harga untuk SEM. MALAYSIA : RM 26.00
SABAH/SARAWAK : RM 29.00
karya : ANABELLA

SELAMAT MEMBACA YE!!








4 ulasan:

  1. hehe . kita pun tengah baca novel ni jugak . best :D

    BalasPadam
  2. aah best cite dia...lupa nak tulis kat situ 717 m/s...heee

    BalasPadam
  3. :) X baca lagi.. nnti leh la beli..insyaAllah ^^

    BalasPadam
  4. Aisya: cita dia best gak tau...hehehe

    BalasPadam