Isnin, 10 Jun 2013

TIPS UNTUK MENDAPATKAN BE NUFFNANG

Assalamualaikum semua

Lamanya dah tak update blog
hukhukhuk
sobsobsob
Hari ni macam free sikit, then buat entry untuk kita share ramai2
Hari tu aku saje je la bukak akaun  NUFFNANG 
so saje je la nak bagi tiket kat dia macam mane nak dapat BE memandangkan aku xpenah lagi dapat BE
(sedih mak nobb, nak juga rasa macam uolls kan - hahaha saje gedik letew)
untuk dapatkan BE korang harus

==> ada blog dan akaun NUFFNANG

==> Kena isi borang survey dekat akaun NUFFNANG uolls and selalu le update ye but please please & please jangan ko update tiap2 hari pulekkkk...rajin beno yobbb
kenapa kena isi form survey & selalu update
reason dia

Disebabkan Pihak Pengiklan (Advertiser) senantiasa mempunyai pasaran khusus untuk kempen mereka, maka mereka akan memilih blog yang mempunyai pembaca blog yang berpadanan sebagai sasaran mereka. Jika pembaca blog anda termasuk di dalam kategori itu, maka peluang untuk anda dipilih untuk mereka adalah sangat tinggi. Kebanyakan bloggers yang tidak mengisi ruang 'survey' yang disediakan dengan betul berkemungkinan tinggi mendapati blog mereka tidak terpilih untuk mendapat kempen atau iklan daripada Advertisers. Ini kerana, 'survey' tersebut berfungsi untuk Advertisers kami mengenali isi kandungan blog bloggers kami dengan lebih baik. Mana-mana blog yang tidak mengisi ruang 'survey' selalunya tidak akan diendahkan oleh Advertisers kami kerana mereka tidak akan tahu jika kempen mereka bersesuaian atau tidak dengan isi kandungan blog tersebut. Oleh itu, kami amat menggalakkan anda mengemaskini laman 'survey' anda dari masa ke semasa untuk menaikkan peluang blog anda dipilih oleh A!
dvertisers kami.
==> ruang iklan yang korang buat dekat blog korang kena le sesuai ye
so kena la pikir kat mane korang nak letak ruang untuk
"Skyscraper","Leaderboard" dan "Large Rectangle"
seeloknya korang letak untuk ketiga-tiga ruang ni ye
tade istilah ORANG TAMAK SELALU RUGI di sini ye!!hehehe
==>ahli GLITTERATI, rasanya uolls sume dah tau kan apa maksud GLITTERATI tu
maknanya korang tak 'curang' pada yang lain dan hanya setia pada
==> rajin2 kan diri hantar tiket pada pihak NUFFNANG, dont worry dia orang akan reply korang nya tiket ASAP okey...
okey tu jela den nak share hari ni
korang yang ade cara tu boleh la kongsi cara dia macam mana ye
^____^
 




3 ulasan:

  1. InsyaAllah ada la tue nanti..kerap2 sikit kacau En.Nuff tue.. ;p

    BalasPadam
  2. hehehe...tq...:) nanti kita kacau dia lagi

    BalasPadam
  3. sabo le dik..... banyak mase lagi tuuuu

    BalasPadam