Rabu, 19 Jun 2013

UCAPAN KHAS ~~TERIMA KASIH

Assalamualaikum

Wah ade ucapan khas puleks bagai
macam nak umum bila nak RAYA pulak ye hihiihh

Kita terharu sangat sebab ade gak yang sudi singgah dan follow blog kita yang tak seberapa ni
Dan sebab itu kalau boleh uoollls dah follow blog kita bagi tau le ye...
nanti kita nak follow blog uolls balik 
jangan la kata tak mau tapi sebenarnya
MAHU TAPI MALU 
kan kan kan
baik ngaku cepat
hehehe

Memang kita akan follow balik pada yang sangat baik hati follow blog kita yang tak seberapa ni
tapi kita kadang2 frust jugak la bila kita klik dekat pic follower kita tu tade link untuk blog awak
habis tu macam mane kita nak follow awak balik
sedih kita
x_________x
kadang-kadang mane yang ada letak link dekat shoutbox tu kita boleh la tau gak so kita boleh le terjah blog awak untuk follow semula

 pada anda2 yang singgah di shoutbox kita pun kita akan follow gak
cumanya tunggu kita ada satu masa yang sangat2 santai kita akan klik pada nickname pada shoutbox tu dan kita akan follow uolls jugak
*__________*
terima kasih jugak sebab sudi singgah dan singgah 
walaupun kita tau, ape je la entry kita yang menceceh sorang2 tu kan
macam syok sendiri pulak
hahahaha
KESAHHHHHHH


CUMA
CUMA
CUMA
kita tak bape nak suka la orang yang letak link iklan dekat SHOUTBOX tu
hehehehe
takpelah
tu tak kena bayar pun
sukati kome la
kita tak marah pun actually
^______________^

TERIMA KASIH UOLLLSSS SUME

2 ulasan:

  1. hehehehe.... xD tu le pasal.. xpela, dorang rjin nak letak... kekekk..:) haappy blogging ^^

    BalasPadam
  2. hehe..biasa la tu..menda takleh nak elak..

    BalasPadam