Selasa, 3 September 2013

NOVEL : EKSPERIMEN CINTA


Hai guys...
how r u today...

Hope u guys enjoy ur day today
Keep calm & positive orite

Okey ...those yang sangat-sangat minat baca novel tu...
Di sini aku nak cadangkan dekat uolls, highly recommended to u guys
sebab novel ni sangat-sangat best okey!!
serious tak tipu ..:)
actually aku tak habis lagi baca novel ni...
tapi seriously...baru baca separuh pun ...sangat2 best cerita ni..
jalan cerita dia sangat-sangat menarik...


once aku dah khatam novel ni...aku akan update review tuk novel ni ok...
tapi yang tak sabar tu,u guys kenala cepat-cepat pegi popular tuk dapatkan novel ni...
ade potongan 10% tuk members....wuhuuu...

p/s :-seronok baca novel ni...watak Tengku Aaron is super duper cool :)





2 ulasan:

  1. Nak pergi cari buku ni lah nanti..

    BalasPadam
  2. puteri airyn..harus milik...cerita dia best..

    BalasPadam