Selasa, 13 Januari 2015

BOSAN WEH , NEW DESIGN PLEASE !

Actually i'm getting bored with my current blog design ...Bosan!!

Tengah amik mood dulu nak edit design n layout yang baru yang more simple and yet can attract people drop by dekat my blog kan...

Or i just think nak hire someone tolong editkan je , biasala aku kan malas & buta IT sikit plus not sooo creative , so takut jugak hasil lepas aku edit layout & design blog aku ni nanti jadi makin bosan pulak kan ...
hahaha adoi adoi adoi

Sekarang ni aku duk usha2 lagi blog2 yang ade sediakan khidmat untuk edit blog ni dengan harga yang OK

rupa blog aku sekarang 

hopefully before end of this month, berjaya la menukar design yang baru ...
chaiyok chaiyok chaiyok ...





Tiada ulasan:

Catat Ulasan