Rabu, 21 Januari 2015

MACAM MANA NAK DELETE FAVOURITE 3RD PARTY DALAM M2U


Assalamualaikum & hello....

hari ni mood baik nak share dengan uolls semua, how to remove fav 3rd party dalam maybank2u korang..
actually lama dah aku cari cara macam mana nak buat kan...yela dah banyak sangat pulak rasanya aku nya fav 3rd party list tu...takut pulak nanti tersalah klik...adoiiii ai naya gak kan...so better aku remove la yang mana dah tak berkenaan tu kan...

gigih jugak aku godek dekat m2u aku tu still tak jumpa cara dia kan...
sampai gigih jugak la aku kol 1-300-88-6688 nak cakap dengan customer svc dia...tapi banyak sangat pulak tekan 1 if u would like to speak in english, tekan 2 jika anda hendak bercakap bahasa melayu...
so kalau terus tekan butang cancel...malas la nak tunggu bagai...sayang kredit woiii...hahaha

lepas tu tiba2 ting *** aku dapat idea google aje la kan...aishhh nape la lambat sangat aku nak terpikir idea yang mudah dan bijak ni kan...aiseyman betul la ...hihihi

so bila aku dah dapat jawapan dia, aku dah apply dan berjaya then why not aku share dengan uolls kan...

okey lets follow the steps dearies...

1st step ...


- sign in m2u korang..
-pegi bahagian accounts & banking , then pilih transfer

lepas tu dia akan appear yang macam ni pulak


so korang dah pilih dekat transfer tadi kan...lepas dia appear macam yang kat atas ni, lepas tu pegi dekat manage my favourite transfers tu select 3rd party transfer ...


after that akan appear la yang macam kat atas ni, then boleh la tick account mana yang korang nak delete...then dah tick nanti dia akan tanya korang confirm ke nak delete account number tu...and tick yes...then berjaya la korang

okay gudluck k...

jangan lupa baca steps untuk guna DEBIT CARD okay ...

thanks for read this entry

xoxo



36 ulasan:

  1. tq membantu..napelah sblom ni sy xnampak MANAGE kat situ...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. wc dear ... :) dah jumpa ni senang kan

      Padam
  2. Terima kasih dik membantu akk..mmg jenuh gak tekan2..lastly akk br nk Google pasti ade yg tlg settle problm..Love u dik😘😘

    BalasPadam
  3. thanks ya Miss diela. rupanya mcm tu ja ya .Selesai 1 tugas :D :D

    BalasPadam
  4. info yg sgt berguna..terbaik admin!!

    BalasPadam
  5. Tq membantu. . Semoga diberkati Allah ilmu yg dikongsi

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2..harap bermanfaat ilmu yang di kongsi :)

      Padam
  6. terima kasih atas panduan....

    BalasPadam
  7. Assallamualaikum , terima kasih sebab guide.. semoga Allah permudah kan urusan awak selalu. :)

    BalasPadam
  8. Adoii jenoh dok godek2. Last google je then jugak your blog. Thank you so much <3

    BalasPadam
  9. Thanks admin. Sgt membantu! 👍

    BalasPadam
  10. terima kasih. sgt membantu.

    BalasPadam