Selasa, 11 Ogos 2015

TAK TAU NAK PILIH MASKARA MANA ?

Assalaumualaikum semua , wah rupanya dah penguhujung syawal dah kita ni ...
Hari tu banyak sangat attend open house, p raya sana sini, maskara iolls pun dah tinggal hujung hujung saja ! So sekarang kena cari yang the new one la kan ...

Well, as usual aku ni susah nak setia pada satu brand and satu product ... kuikuikui
Sekarang ni aku guna maybeline , so far okay jugak maskara yang ni , compared dengan brand Miss Rose yang aku guna sebelum tu ... tak best langsung, bergumpal okay, sangat tak cantik okay !

sekarang guna yang ni... rasa macam nak cuba something yang baru pulak 
so dah 2 hari aku ulang alik ke watsons sebab tak tau nak beli yang mana, so far ada 2 yang ada dalam top lists aku

1st - Lash potion from REVLON


2nd - Big Eyes from MAYBELINE


yang mana satu ea?
korang ade suggestion untuk mana2 brand yang lebih best ...


tq girls :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan