Jumaat, 21 Ogos 2015

FENOMENA PRECIOUS by RCW

Hai sekarang memang fenomena betul la PERFUME jenama Che Ta ni, dengan packaging yang menarik serta botol dia nampak macam luxury perfume sangat tau .... iooollls pun tergoda tau nak beli ... hihihi



Tapi yang tak bestnya dah excited nak beli tanya kat sume online store kata
SOLD OUT
SOLD OUT
SOLD OUT
sedih wehhhhhhhh
jawapan lain lak
KENA PREORDER DULU SIS
UNTUK BULAN 9 PUNYA DAH FULL BOOKED, YANG ADE UNTUK BULAN 10 je
hurmmm
sekarang bulan 8, means kena tunggu lama lagi la nak dapatkan perfume ni ...
tahukah dikau, penantian itu satu penyiksaan ... cewaaaahhhh

wat eva it is, teruskan usaha untuk dapatkan PERFUME ni la kan
yela, harga dia sume mampu milik kan, memang harus la ada dalam koleksi kita ye tak



2 ulasan:

  1. Teringin nk try...byk baca feedback kata wangi

    BalasPadam
    Balasan
    1. me too teringin nak try ... tapi ramai kata dah fully booked for september punya order ... sob sob sob

      Padam