Isnin, 1 Julai 2013

AKU MEMANG SUSAH UNTUK SETIA

....
.
.
.
.
.
.
tapi bukanle aku ni playgirl okey
maksud aku susah nak setia pada satu-satu produk
kalau uolls penah baca entry aku yang  INI
aku ada cerita kan produk apa yang aku guna untuk penjagaan wajah aku
and unfortunately tade rasa keserasian kot so aku pun mule le menjengah 
ke guardian untuk mencari produk apa pulek yang hendak aku guna

actually produk lama tu still ade lagi tapi den tertinggal kat kampung pulek
habis tu no choice le kan memang kena beli baru la
niat hati memang nak cari yang sama TAPI tulah 'rambang' mata kot tengok
pelbagai brand yang ade -- hahaha--macam nak cari ape je boleh rambang mata

so dah round keliling guardian tu dalam 5X baru decide untuk tukar kepada yang ini

IMG-20130701-00632.jpg
CIK EMAS YE BUKAN WARGA EMAS YE!!

SAFI RANIA GOLD tak tau le kenapa tergerak hati untuk guna brand ni
tapi SAFI punya produk memang bagus bagi aku, sebab dulu penah pakai
SAFI BALQIS, lama jugak 'setia' dengan SAFI BALQIS and sangat puas hati
walaupun aku berpuas hati guna safi balqis itu bukanlah alasan untuk aku stay forever 
dengan dia!sebab apa? jangan tanya aku, aku sendiri pun tak tau...hahaha

okey stop melalut ^___~

bila aku decide tuk beli SAFI RANIA GOLD rasa macam dah umor baya mak-mak pulak
cisss tak mengaku tu usia mengejar kita :p
so bagi aku cuba dulu ye...nanti aku share dengan korang BAGUS KE TAK ....
hopefully ia bagus kan macam SAFI BALQIS tu

ish kalau nak dikira ni produk keberapa aku guna pun tak tau le.
alhamdulillah kulit muka ni tak cerewet
syukur


selingan : korang esok last episod untuk DRAMA TEDUHAN KASIH kan, ape lah ending dia ye...tapi kita tak dapat tengok...hukhukhuk


2 ulasan:

  1. ending dia msti hero+heroin bahgiaa... ekekkekek :))

    ohh.. hehe.. cri y sesuai ngn wajah.. kalau muka berminyak guna pencuci muka y brbuih ^^

    BalasPadam
  2. Aisya ...mcm tu ke tips ye...saya baru tau eh..btw kulit saya memang sikit oily...thanks...:p

    BalasPadam