Ahad, 7 Julai 2013

SPA DI RUMAH

Hi guys!!

hujung-hujung minggu ni best sangat kan kalau dapat manjakan diri kita
ye i wish boleh pegi spa la kan
but mayb costly la kan kalau kita nak pegi selalu
so why not kita lakukan di rumah saje

ohhhh heaven...
kita mulakan dengan manjakan kaki kita ye
so aku gunakan  spa garam kaki


gunakan lebih kurang 2 sudu garam kaki dan larutkan di dalam air suam, janganle panas sangat, elok2 tujuan asal kau nak manjakan kaki terus jadi lain :p
rendam sehingga air suam tadi dah jadi sejuk...
lepas tu boleh le gosok tumit tu dengan heel scrapper tu buang le ketuat, kulit2 mati dekat kaki tu
nikmat ooiiiii
kau akan rasa sangat relax
agak2 nak rasa macam kat spa..ko mintak le tolong adik ke sape ke..hehehe
aku buat sendiri je....

lepas tu boleh le kita proceed dengan badan pula ye



untuk badan aku guna gel mandian rempah dan gel minyak zaitun
wangi tau bau dia

cara dia  just campurkan 2sudu mandian rempah dan 2 sudu mandian minyak zaitun
gaul hingga sebati (ingat nak masak ke gaul hingga sebati, hihihihi)
lepas tu boleh le lumurkan atau sentalkan di badan uolls especially tempat-tempat yang berlipat tu
so tade le hitam lagi kat siku uollls
tade le hitam lagi belakang tengkuk tu
kulit pun halus & lembut je tau
syaratnya kena le rajin buat

sape yang ade masalah bau badan tu boleh le cuba, in sha Allah selesai le masalah bau badan uolls tu kan
and harga untuk set sume ni termasuk yang kaki tadi murah je tau
less than RM 100/-
dan boleh tahan sehingga sebulan
alah korang just buat spa ni 2/3 kali seminggu pun dah ok dah kan

kalau berkemampuan tu @ sangat2 banyak masa boleh le pergi spa kan :p
lagi best kot...hehehehe

untuk you all yang berminat nak dapatkan SET SPA ni boleh le ke Spa*D*Rumah  

 




4 ulasan:

  1. x reti sgt nak gune2 brg camni.. hehehe

    BalasPadam
  2. hihihi lamalah dalam bilik air memberus badan

    BalasPadam
  3. che rose : tu le....kena amik turn last sekali le...hehehe

    BalasPadam