Ahad, 7 Julai 2013

WHAT IN MY BAG

Assalamualaikum

Selalunya uolls especially girl ape je yang akan korang sumbat dalam beg korang tu
Mesti macam2 harta karun kan..hihihih...same goes to me...
dat y le pentingnya beg yang besar..eh tapi tade le beg yang super duper besar tu
orang kata nice size

1) PURSE - ni penting, tak bawak ic, lesen, duit macam mane nak kuar kan
2) PHONE - uish...janganle tak bawak pulak even korang tade bf/gf...hape ni penting tau n make sure bateri full ye
3) KAMERA - sebabkan blackberry nya kamera tak cantik, so kita guna alternatif lain untuk dapatkan pic yang cantik ye...baru puas hati aku!!

 





4) EYE LINER  (black & grey color), lipice , blusher & compact powder - tak perlu heavy makeup but jangan la pula terlalu pucat muka uolls tu...tak kira le kita keluar tuk tujuan ape, penampilan tu harus ye.
5) CERMIN - perempuan dengan cermin berpisah tiada :p



6) REXONA
7 ) LOTION MUSTAJAB - ni agak2 kalau kaki uolls dah lenguh bejalan boleh le sapu ye...n e best thing sebab yang delima ni bau dia sangat wangi okkkk...bau dia tade le menganggu korang bila korang dekat public
8 ) VICKS - ni kalau rasa pening ke apa ke...boleh le sapu dekat tempat2 berkenaan ye..:p
9) DETTOL HAND SANITIZER - benda ni WAJIB uolls bawak ye...banyak sangat kuman di sekitar kita
10) EUBOS HAND REPAIR & LOSYEN MINI JOHNSON - ni untuk masalah kulit kering uolls & bau dia sangat wangi especially EUBOS HAND REPAIR
11) BODY SPLASH - agak2 bau wangi dah hilang boleh le spray kan...hehehehe

3 jenis tisu  

12 ) TISSUE
     - WET TISSUE - KLEENEX ni untuk uolls nak bersihkan makeup uolls kan masa nak solat
     - LACTACYD - ni untuk miss V anda, kebersihan itu penting!!uolls boleh dapatkan tisu ni di WATSON 
        @ GUARDIAN dengan harga RM 5.00 
     - TISU BIASA - lap peluh kat dahi...hihihih..


13) NOTE BOOK & PEN - ni untuk catat pe2 je la yang rasa yang kita nak tulis tu 
      nape muka kucing tu comel sangat macam nak kena gigit2 je kan

ni tade le banyak sangat kan...okeleh ni..kalau ibu-ibu tu yang ade baby rasanya kena tambah lagi 1 bag tuk letak diapers baby, susu lagi, extra baju...kan kan kan :)


2 ulasan:

  1. perghhh bykk nyaa... sy bawa lipbalm jee.. xD Duit+kunci+ic tumpang beg mama.. ekkekekek >.<

    BalasPadam
  2. hehehe...memang tak reti kalau keluar bawak barang sikit...rasa mcm ade je yg tertinggal...ehhh bolehhh gitu...hehehe

    BalasPadam