Isnin, 13 Mei 2013

KENING LEBAT ITU CANTIK

Assalamualaikum


aku suka tengok orang yang mempunyai kening yang lebat dan kemas, macam dia ni





so memandangkan kening aku tak berapa nak lebat macam dia, dan menimbulkan kejelousan yang 'melampau' so aku dengan gigihnya mencari tips bagaimana nak lebatkan kening...
hahaha...sanggup tu

then bila aku google aku jumpa la
so aku dengan gigihnya la pegi ke nursery cari pokok aloe vera ni
cari punya cari sampai ke mentakab la aku cari pokok aloe vera
hahaha...iyakan ajela
tak silap aku, 1 pasu sederhana besar amoi tu jual RM 25, aku mintak RM 20 je dia tak bagi
huhhh  ** gaya peluk tubuh, tak puas hati **

then balik aku mintak tolong bapak aku asingkan separuh ke pasu lain, sebab pokok aloe vera dalam pasu sangat lebat
(maaf tade gambar la dik non, tapi aku tak tipu korang pun k)

masa mula-mula lepas aku beli pokok tu rajin la aku tenyeh lendir dia kat kening ngan bulu mata aku

time rajin lagi


tengok ni
tapi bila dah lama-lama memang NANHADO
apa la aku ni
betul-betul hangat taik ayam
** nada keciwa**

pokok tu pun aku tak tau la hidup lagi ke tak,
segar dan bugar macam aku lagi ke tak
(sila jangan contohi sikap aku yang burok ni uolls)

so conclusion yang aku dapat
tips tu berkesan tapi kena rajin la ye
(hasil dari waktu yang aku rajin dulu, bukan sekarang)
tapi masih tak dapat macam Nora Danish
aku rasa Nora Danish nya kening memang dah semula jadi la gitu
sebab tu nampak cantik sempurna je

then bila aku tanya lagi pada Mr. Google
so aku jumpa lagi 1 tips tapi aku tak pernah buat lagi
so tak tau la berkesan ke tak tips tu
nanti aku dah cuba, aku share dengan korang hasil dia k.

so jumpa next entry ya
tata titi tutu
xoxo



2 ulasan:

  1. Hye just nk tny...ksnnya bleh nmpk dlm msa berapa mggu erk?????

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau rajin buat & konsisten akan dapat result yang cepat :)

      Padam