Rabu, 15 Mei 2013

JOHNSON'S BABY OF THE YEAR 2013

Assalamualaikum semua

So excited nak cerita pasal Johnson's baby of the year 2013 ni
Okey mari ibu-ibu,bapak-bapak baca ini cerita

Kebetulan siang tadi singgah dekat WATSONS nak cari eyeliner, then bila balik tengok dalam plastik bag tu ade form untuk join Johnson's baby of the year

Sebab form dia boleh dikategorikan comel...(eh sukahati aku je panggil form), so dia terselamat dari menjadi rezeki dustbin

So lepas aku baca semua dari hadiah,  cara penyertaan serta syarat dan peraturan so why not aku buat entry pasal ni then those yang nak participant boleh la mencuba nasib ye.

Ade rezeki in shaa Allah baby uolls menang.

So kalau nak join boleh le refer pada gambar dibawah ye...

 

please LIKE page ni

Sebelum tu sila baca dulu terma dan syarat 


Nak lebih teruja boleh le lihat hadiah yang di tawarkan untuk pemenang


Untuk dapatkan idea macam mana nak submit picture tu boleh refer gambar bawah ye

p/s : pastikan anak tuan puan lahir selepas 01 Ogos 2010 ye, baru boleh participate dalam contest ni

GOOD LUCK OKEY
 

2 ulasan: