Rabu, 29 Mei 2013

TERINGIN TAPI TAKUT ... 3T

Assalamualaikum

Korang ada tak pengalaman yang korang teringin sangat2 nak buat tapi sebabkan rasa takut korang just ignore je keinginan korang tu

kalau ko tanya aku, sah2 le ada
banyak actually
salah satunya
aku teringin le sangat nak pakai 
(refer gambar)

sumber : google
memang dari dulu lagi aku teringin sangat nak pakai,
 nak le mata kaler2 macam uollss
tapi bila aku membayangkan ngerinya la ai nak masukkan benda tu dalam mata 
bertambah ngeri bila kena 'korek' mata nak kuarkan benda tu
so aku lupa kan le hasrat murni aku tu
aptb aku ni
T________T

tak tau le bila nak dapat keberanian nak pakai benda ni
aku nengok kawan2 aku pakai senang je
korang lak macam mane??




 

6 ulasan:

  1. saya xpakai benda alah tu..hehehhe.. xD

    BalasPadam
  2. byk org nasihatkan saya supaya jgn pakai benda alah tu .. so jannah tak pernah la pakai.. :) saya bangga dengan mata saya!! hehe.. tapi keinginan untuk pakai tu ade la.. :P

    BalasPadam
  3. hehehe!!kita pun macam tu...saja ngada2 nak pakai...better xyah pakai kan..

    BalasPadam
  4. senang je nak pakai.. kalau tak try sendiri, tak tahu.. and kalau tak ada 'first time', macam mana nak ada yg seterusnya.. hehe.. kalau nak try pakai, try je.. insyaAllah, ok.. saya pakai specs, so bila g jumpa dentist ataupun bila pakai tudung yang lembik susah bentuk, saya pakai contact lenses. lebih senang and selesa. so far, ok je, alhamdulillah... :)

    BalasPadam
  5. harap2 dapat keberanian nak pakai ... hehehe

    BalasPadam