Sabtu, 11 Mei 2013

SELAMAT HARI IBU

Assalamualaikum


Tengah aku dok pikir2 sebenarnya bila hari ibu, well every year wish dekat mak, tapi tak pernah nak ingat bila tarikh dia...
TAK PATUT BETULLLLLL!!



tak kisah lah bila sebenarnya, samaada minggu kedua bulan may hari sabtu atau 12 May, kalau rasa nak wish kita wish je asalkan kita IKHLAS dan hargai semua jasa mak kita dari pregnant kan kita 9 bulan 10 hari, lepas tu bertarung nyawa lak tu nak lahirkan kita, dan lahir kat bumi ni, besarkan kita sampailah segar bugar macam sekarang (aku letewwww)



ade orang panggil emak, mama, mummy, ibu, umi , tak kisahlah apa pun gelaran, panggilan status nya tetap sama ... 
INSAN HEBAT KAN
maka tak hairanlah syurga tu di bawah tapak kaki ibu



so pada insan-insan yang bergelar ibu

SELAMAT HARI IBU




**enjoy this beautiful song**






1 ulasan: